Nejnovější recenze ze sekce Hokejové helmy
- Dobře sedí,netlačí ,100%ochrana.
Potřeboval jsem helmu která dobře padne,netlačí a zajistí opravdu vysoký stupeň ochrany což tento typ splňuje na 100%.
Rozhodně doporučuji!
- + Cena
- + Váha
- + Perfektně sedí
- - Design
Helmu používám zhruba třičtvrtě až rok na hokejbal a mohu říct, že jsem s helmou velmi spokojen. Potřeboval jsem nutně novou helmu a bazarovou se mi kupovat nechtělo, ač bych sehnal výborné modely za pár peněz.
Helma si rychle na hlavu zvykla a teď mě nikde netlačí, je pohodlná, skoro nic neváží. Kolikrát mi už u mantinelu pomohla, takže i skvěle ochrání při nějakém tom menším či větším nárazu hlavou kamkoliv.
Pro amatérské sportování ji mohu jedině doporučit, za tyhle peníze nesežene lepší.
- Velice kvalitní a zároveň levná helma pro hobby hokejisty.
Velice kvalitní a zároveň levná helma pro hobby hokejisty.
skvělá helma
- synovi se libila proto si ji vybral
- nemame zadne
naprosta spokojenost ze strany syna.
- Dobrá cena, kvalita, odolnost, pěkný design
- Vrzání plastů na helmě
Myslím, že je vhodná pro začátečníky a rekreační hokejisty
- skvělý a moderní design, dobře padne, zabudované chrániče uší
- strašně měkký a neodolný materiál. Každá rýha je hned vidět. Rýha se dá udělat klidně i nehtem.
Potřeboval sem si koupit modernější Bauer přilbu jako náhradu za starší, již vysloužilý model. Přilba dobře sedí, je pohodlná. Příště bych si ale chtěl osahat materiál protože mi připadá jako značně měkký a neodolný vůči poškrábání a oděrkám. Kdybych ji měl před nákupem v ruce, asi bych si pořídil přilbu s jiným povrchovým materiálem. Jinak jsem s touto přilbou spokojen.
- - dobre zabezpečená ochrana
- ---
- perfektne sadla
- dobra ochrana
- Super maska za dobru cenu nadmieru spokojny
Masku odporucam je super a aj cena nieke zla
- Hezký tvar
- Dobré polstrování
- Ze začátku trochu tlačí na spánky, ale taky hodně záleží na tvaru hlavy.
Dobrý poměr výkon-cena
- cena,bezvadně sedí na hlavě,bezvadná mřížka
- -
prostě super maska za bezvadnou cenu
- Dobrá ochrana.
- Kvalitní zpracování.
Je užší, takže mírně zpočátku tlačí. Po několikátém užití již vše v pořádku. Se značkou Easton jsem velice spokojen a za 1500,-
nevím, co lepšího si vybrat.
- nemohu hodnotit byl dárek
nic
Kvalitní helma, jen my byla malá tak jsem jí musel vrátit.
- prilba je velmi lehka
- dobre sedi na hlave
- znacka a tvar prilby
prijatelna cena
kvalitni zpracovani
hezke tvary
je velmi lehka
- Vynikajuci vyhlad na lad.
- Nepribalene srubky na upevnenie spolu s plieskami
Vynikajuca mriezka na masku doporucujem 5 mm drot kvoli bezpecnosti,ale fak tpecka oproti iriginalnej mriezke od ITECH
- Pevnost, rychlé nastavení velikosti, dost pevná mřížka a její uchycení..
- Uzší helma - déle se tvaruje polstrování, pro mne špatný výhled pod sebe..
Pro amatérské použití výborná volba..
- Při nastavení na velikost hlavy super sedí, je lehká a dobře chrání hlavu. Dobrá cena za kvalitní výrobek
- Malá vada na kráse jsou přesahující vnitřní pěnové chrániče, které lezou ven vepředu, na bocích a kde je to nejvíce bolestné-ve výřezech na uši...... ŠKODA
Jednoduše pokud chcete kompromis cena - kvalita, tak můžete zvolit tuto helmu a určitě Vás nic na ní nezklame a bude se Vám s ní dobře hrát!
- dobrá cena
- pouze na amaterský hokej
kvalita=cena